Posted: Mon December 05 2:45 AM PST  
Member: Walter Santana
Tags: kitchen

Hvis Nivito NO fortsetter å dryppe vann, kan det hende du må reparere vanligvis den defekte ventilen. Den spesielle stengeventilen finnes i skapet under vasken. For å fikse en lekkende kran, eliminer escutcheon-grensen eller håndtaket. Den spesielle ventilstammen er også tilgjengelig. Arbeid med en elektrisk skrutrekker med flat hode for å fjerne den aktuelle skruen, og vri den deretter mot klokken.

kjøkkeninnredning

Kjøp en slags ny del Sprayhodet må strammes med klokken, sammen med tilførselsledningene bør strammes for å sikre at de ikke kan løsnes. Å stramme de raske koblingene med en nymånenøkkel kan også hjelpe. Når de er strammet til, bør lekkasjen stoppe. Ellers kan en person trenge for å kjøpe en ny del. Vannlekkasje kan også være forårsaket av dårlige ventilseter. En slags sprukket skive eller til og med tørket O-ring under det ytre dekselet kan føre til at vann kan sive. Utskifting av denne typen deler vil stoppe vann fra å støtte opp eller skade kranens indre deler. Hvis lekkasjen gjentar seg, kan det være lurt å kontakte den profesjonelle rørleggeren for å forsikre deg om at du ikke nødvendigvis forårsaker mer ødeleggelse eller legger til for å kunne dekke kostnadene. En annen måte å fikse en lekk kran på er å kunne bytte ut O-ringene. Hvis du fortsatt ikke finner dem på nettet, kan du ende opp med å finne erstatninger i din lokale jernvarehandel. Å bruke de gamle typene til en rørleggerbutikk vil garantert sikre at du mottar spesifikke erstatninger. Noen ganger kan det hende at en person må bytte ut hver av delene.

Kjøkken

Bytt skive Noen ganger er en lekkasje vanskelig å oppdage, men virkelig verdt å sjekke. Hvis du er usikker på hvilken del som er ansvarlig for flyten, prøv å tørke ut vasken og skru på kranen. Hvis et svømmebasseng med vann ser ut, indikerer dette typisk at kranen drypper. Bytte av vaskemaskinen vil stoppe det bestemte dryppet midlertidig, men du må sannsynligvis gjenta denne prosessen mer enn når. Ventilen menneskekroppen er et annet element av sjekk. Det kan tettes ved hjelp av mineralforekomster. En liten skrutrekker eller pennkniv kan hjelpe en person med å rengjøre dette området. Når ventilen er rengjort, kan du enkelt sette sammen den aktuelle kranen ved å bruke splitter nye reservedeler. Sørg for å skru på vanntilførselen før du setter den sammen igjen. Denne spesielle vil også gjøre deg i stand til å teste at de fleste lekkasjer er fikset før du setter dette sammen igjen. Hvis kranen drypper regelmessig, må du kanskje tilkalle en slags rørlegger. Et stort antall rørleggerelaterte tjenester koster mellom $50 og $150 i timen. Hvis du ikke klarer å finne pengene til en rørlegger, kan en person leie en altmuligmann til å utføre reparasjonen. Bare sørg for at du har å gjøre med en autorisert rørlegger.

Stopp lekkasjen De fleste dryppende kraner er forårsaket av en slitt skive eller O-ring. Disse delene skrubber mot ventilsofaen, så vel som friksjonen ville slite dem ut. Bytting av disse delene kan løse problemet og forhindre at lekkasjen oppstår igjen. En dårlig installert vaskemaskin kan også føre til at vasken drypper, så du må sørge for at den installeres effektivt.


RSS Feed

Permalink

Comments

Please login above to comment.